4 trends voor aankomende lente | Fashionchick

2022-04-21 07:59:02 By : Mr. Walter xu

We tellen de dagen af naar de lente. Onder andere met deze trends waarvan we zeker zijn dat we ze gaan zien dit voorjaar. 

We raden aan om deze (mini)trends te gebruiken als aanvulling op je capsulegarderobe waardoor je basics worden omgetoverd tot een heuse nieuwe lentelook. Denk aan outfitcombinaties met je favoriete blazer, witte T-shirt of jeans.

Zoals we al eerder schreven, is pearlcore een officiële trend in 2022. Parel overload dus! Verwerkt in kledingstukken, op tassen en schoenen, en uiteraard ook in sieraden. Denk hierbij aan layering met parelkettingen of ga voor een tas met een lang parelhengsel. Ook een telefoonhoesje met parelketting kan deze lente niet ontbreken.

Esteem sneaker met parel detail

Peter Pan-kraag Top Met Korte Mouwen Dames Zwart

Een heel specifieke kleur, maar eentje die veel wordt gesignaleerd op social media en op de catwalk. Een opvallende en vrolijke kleur die bij uitstek past bij de eerste zonnestralen! Combineer bijvoorbeeld een limoengroene trui met een leren broek of draag een limoengroene tas bij een all black-outfit voor een stoer en fris contrast.

Damsel In A Dress | de Bijenkorf

Camilla V Neck Dress LIME 08

Hoodies & Sweatvesten - Groen

Durty Six | Cramers van Asten

Durty Six | Cramers van Asten

POM Amsterdam | Cramers van Asten

Een trend uit de jaren 90 die nieuw leven is ingeblazen. Kledingstukken met tekstprints. Van de naam van het merk tot teksten met een diepere betekenis, alles kan. Bekijk je het item van een afstand, dan kijkt het net op een print of motief. Combineer het beletterde kledingstuk met effen kleuren om het geheel niet te druk te maken. 

Jxdee Losvallend Sweatshirt Dames Black; Brown

Jxdee Losvallend Sweatshirt Dames White

top met tekst donkerblauw/wit

Gebreide trui met tekst voor

Hiermee doelen we op kleurrijke, retroachtige strepen waarbij vaak één kleur dominant is, een perfecte mood booster. Draag bijvoorbeeld een gestreepte rok met een bijpassende top. Een paar kitten heels eronder voor een chique uitstraling, wil je juist voor stoer gaan? Dan zijn boots of sandalen met een dikke zool een goede optie. 

Gebreide trui met meerkleurig blokstreepmotief en structuurbreisel

Multi Vest Alpha Gz M Cardgan

Multi Trui Enrain Ls Stripe Knit 5224

Microtrends die je de komende maanden gaat zien

Fashionable layering richting de lente

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Dit zijn ze: de grootste trends van Paris Fashion Week Fashion Lees ook Lenteschoonmaak? Ga voor deze fijne stoffen Fashion Lees ook Spring clean je sokkenlade met HEMA Fashion Lees ook Deze Nubikks wil je dit voorjaar in je schoenencollectie Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Dit zijn ze: de grootste trends van Paris Fashion Week

Lenteschoonmaak? Ga voor deze fijne stoffen

Spring clean je sokkenlade met HEMA

Deze Nubikks wil je dit voorjaar in je schoenencollectie

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.